AEM-Cube® Certificatieprogramma

Ben je geïnteresseerd om met de AEM-Cube® aan de slag te gaan? Dan is het AEM-Cube® Certificatieprogramma de plek om te beginnen. Vanaf het najaar 2019 wordt de training in Nederland aangeboden door Nyenrode Business Universiteit. Voor internationale coaches en consultants is de online Human Insight Academy ontwikkeld. 

Na de trainingsdagen waar diep wordt ingegaan op theorie én praktijk, voltooi je jouw persoonlijke oefen-case. Na een succesvolle terugkoppeling van het pilotproject ben je AEM-Cube® gecertificeerd en heten we je welkom in ons internationale netwerk. Voor alle gecertificeerde practitioners organiseren we twee keer per jaar inspirerende Practitioner Workshops.  

Human Insight Academy

Onze nieuwste ontwikkeling is de Human Insight online Academy. Voor internationale professionals is er de mogelijkheid om het AEM-Cube® certificatieprogramma online te volgen en via een eigen leerprogramma zo een gecertificeerde AEM-Cube® practitioner te worden. 

De online training bestaat uit 14 lessen. Daarnaast zijn ook alle business cases, artikelen, scripts en support materialen toegevoegd aan de online modules. 

Prijs: € 1.250,-* excl. BTW

*Inclusief: pilot-case assessments, training materialen, aanvullende sessie materialen, veelvuldige artikelen, AEM-Cube® werkboek en AEM-Cube® certificaat.