ACT-Cube® Certificatietraining

ACT-Cube Certificatietraining

1,5 dag training + 1 dag zelfstudie
± 25 uur

Offline/online

De ACT-Cube (Attachment, Consistentie, Tijd) is speciaal ontworpen om de organisatiecultuur en waardeketens te visualiseren en meetbaar te maken. Hiermee worden organisaties in staat gesteld om duurzame prestaties te leveren en beter hun strategische doelstellingen uit te voeren.

Ben je geïnteresseerd om met de ACT-Cube aan de slag te gaan? Dan is de ACT-Cube Certificatietraining* de plek om te beginnen. Deze training biedt alles wat je nodig hebt om de volgende dag met de ACT-Cube aan de slag te kunnen gaan.

De ACT-Cube is een krachtig instrument dat in één oogopslag laat zien hoe de verschillende businessunits binnen een organisatie samenwerken, hoe ze bijdragen aan de algehele waardeketen en hoe gezond de organisatiecultuur (ook wel het ecosysteem van de organisatie) is. Op deze manier levert de ACT-Cube praktische handvatten om organisaties in staat te stellen beter te presteren, duurzamere resultaten te leveren en potentiële risico’s te visualiseren en aan te pakken voordat deze de organisatie beschadigen.

Uniek in de manier waarop de totale waardeketen en cultuur van een organisatie in één keer in kaart gebracht kunnen worden, creëert de ACT-Cube als leading indicator betreffende organisatieperformance en duurzaamheid waarde voor organisaties van elk formaat.

*Om deel te nemen aan de ACT-Cube Certificatietraining dien je al AEM-Cube® gecertificeerd te zijn. Dit kan ook als combipakket (AEM-Cube en ACT-Cube) aangeschaft worden.

Details

Doelgroep: Deze training is geschikt voor iedereen die AEM-Cube gecertificeerd is of wil worden en zich bezighoudt met complexe vraagstukken in organisaties, zoals performance, strategie-executie, verandermanagement en cultuur. 

Duur: 1,5 dag training, 1 dag zelfstudie


Tijd: kan variëren, zie beschikbare trainingsdagen


Locatie: kan variëren, zie beschikbare trainingsdagen


Taal: Engels


Prijs: € 1.250,-** per persoon excl. BTW

**Wanneer offline inclusief: koffie/thee, lunch, pilotcase assessments, training materialen, aanvullende sessie materialen. 

**Wanneer online inclusief: pilotcase assessments, training materialen, aanvullende sessie materialen.