Aan de slag met Getting Things Done

Stressvrij én productiever door de Getting Things Done methode

De Getting Things Done methode (GTD) is ontworpen door David Allen. Met Getting Things Done kun je een gestructureerd en productief systeem opzetten voor taakbeheer en krijg je heldere handvatten en inzichten voor het organiseren van je taken en projecten om de productiviteit te verhogen en stress te verminderen. 

Het idee achter de Getting Things Done methode is dat alle taken extern worden vastgelegd, zodat je niks vergeet en je hoofd vrij blijft voor belangrijke zaken. Oftewel, zoals David Allen zelf ook aangeeft: ‘Your mind is for having ideas, not holding them’.

Aan de slag met Getting Things Done? Neem contact op voor een gratis demo. 

Getting Things Done - Door te doen

Tijdens een Getting Things Done module van Human Insight leer je om jouw eigen productiviteitssysteem op te zetten aan de hand van de GTD methode. Tijdens onze module worden de stappen van GTD praktisch gemaakt, met tips en voorbeelden. 

Training: Getting Things Done module

Bij Human Insight bieden we een Getting Things Done module aan op basis van de GTD-methode. Binnen deze module komen de volgende zaken aan bod:

Start je ontwikkeling op onze Academy

Starten met een cursus of training Getting Things Done? Bij Human Insight bieden we Getting Things Done trajecten in Nederland aan. Liever een incompany training? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wil je direct starten met de Getting Things Done methode? Ga naar onze Human Insight Academy en start de online module vandaag nog. 

"Human Insight heeft voor ons een online module ontwikkeld rondom het thema Getting Things Done. Daarbij hebben ze onze Online Marketeers tijdens een workshop op een interactieve manier laten kennismaken met GTD. Onze Anglers konden direct aan de slag met praktische handvatten en deze in praktijk te brengen voor onze opdrachtgevers."

Fasen van de Getting Things Done methode

De methode van Getting Things Done kent 5 verschillende fasen. Deze fasen helpen je om effectief en efficiënt je taken te beheren, organiseren en afronden. Het is verstandig om de stappen periodiek te herhalen, om de productiviteit te waarborgen. 

Getting Things Done tips

Krijg grip op je werk en maak je hoofd leeg met de GTD-methode. De volgende tips kunnen je ondersteunen bij het implementeren van GTD:

Wat is Getting Things Done?

De Getting Things Done methode (GTD) is een productiviteitsmethode. Deze ondersteunt je bij het verzamelen, verwerken, organiseren, reflecteren en het uitvoeren van taken. Door de stappen te volgen maak je je hoofd leeg en werk je productiever.

Kortom; Getting Things Done biedt een gestructureerd kader om taken en projecten efficiënt te beheren en stress te verminderen.

Verhoogde productiviteit

GTD helpt je om je taken te structureren en effectief in te plannen.

Meer
creativiteit

Door GTD efficiënt in te zetten wordt ruimte gemaakt voor creativiteit. Ruis wordt weggenomen en een heldere takenlijst wordt zichtbaar.

Vermindert
stress

Door het extern bijhouden en organiseren van taken, krijgt je geest rust en hou je overzicht over je taken en de voortgang.

Meer
focus

Door het helder organiseren van taken, wordt het makkelijker je te concentreren op één taak.

Betere besluitvorming

Door het overzicht van alle taken en projecten kunnen er betere prioriteiten en deadlines gesteld worden. Een realistische planning wordt zo mogelijk gemaakt.

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Wil jij een training Getting Things Done volgen met je team? Of wil je jouw tijdmanagement skills naar een hoger niveau tillen? Human Insight biedt een training over hoe jij je werk beter en makkelijker kan inrichten aan de hand van de GTD-methode.

Bespreek de complexe uitdagingen van jouw organisatie, neem contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (0)85 8229827.

Contactformulier

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!