Strategische vraagstukken

Ontwikkel assessments voor strategische vraagstukken

Human Insight biedt ondersteuning bij verschillende complexe vraagstukken. Dit in de vorm van ontwikkel assessments of coaching. Deze assessments en bieden voor leidinggevende, teams, hele organisaties of individuen praktische handvatten om weerbaarder en wendbaarder te worden in een snel veranderende markt. Naast onze ontwikkel assessments werken we met verschillende strategische tools om onder andere gedragingen en bijdrages van mensen meetbaar te maken en te optimaliseren. 

Strategische vraagstukken waar wij bij ondersteunen

De onderstaande thema’s zijn complexe vraagstukken waarbij Human Insight individuen, teams en organisaties helpt en ondersteunt met praktische ontwikkel assessments, strategische tools, inzichten en mogelijk een ontwikkeltraject op maat.

Strategische diversiteit

Cognitieve diversiteit zorgt voor dynamischere en creatievere teams die elkaar uitdagen en aanvullen. Diversiteit binnen teams zorgt voor het efficiënter kunnen uitvoeren van de strategie.

Lees meer

Leiderschapsontwikkeling

Het juiste programma of training voor effectieve leiderschapsontwikkeling? Bekijk snel ons aanbod.

Lees meer

Teamontwikkeling

Til je team naar een hoger niveau, werk aan dynamieken en verbeter de prestaties van jouw team. Human Insight biedt je de juiste handvatten en begeleiding om weerbare en wendbare teams te bouwen.

Lees meer

Organisatieontwikkeling

Human Insight helpt als adviseur bij organisatieontwikkeling en tussentijdse evaluaties. Kom meer te weten over de Organisatie APK.

Lees meer

Diversiteit en inclusie

Diverse teams zijn creatiever, wendbaarder en lossen problemen sneller op. Werk op een praktische manier aan meer diversiteit en inclusie binnen teams en organisaties.

Lees meer

Psychologische veiligheid

Een hoge mate van psychologische veiligheid zorgt voor een positieve cultuur en fijne dynamieken. Wat moet je doen als leider om de gewenste werkplek te creëren?

Lees meer

Familiebedrijven

Bij Human Insight zijn we ervaren in het coachen en begeleiden van familiebedrijven in transitie of wanneer er problemen optreden bij de overname van een familiebedrijf.

Lees meer

Start-up naar Scale-up

In welke fase bevindt jouw organisatie zich en hoe kun jij je voorbereiden op komende groeiuitdagingen?

Lees meer

Zelfevaluaties bestuur

Human Insight begeleidt RvT, RvB’s en RvC’s in de zelfevaluatie door middel van een kosten- en tijd efficiënte aanpak waarbij er assessments worden ingezet en een resultaatgerichte rapportage wordt opgeleverd.

Lees meer

Team performance

Maak team performance meetbaar met onze strategische assessments en tools. Werk op een efficiënte manier aan high performing teams, verbeter teamprestaties en verhoog de betrokkenheid onder je medewerkers.

Lees meer

Reorganiseren: hoe doe je dat?

Efficiënt reorganiseren? Hoe doe je dat? Een herstructurering is een complex proces, dat de sfeer, organisatie en haar medewerkers kan beïnvloeden.

Lees meer

High Performing Teams

De kracht en kenmerken van een High Performance Team? Welke leiderschapsstijl neem je aan als je zo'n goed presterend team managed? Verbeter de performance van jouw team en behaal strategische doelen.

Lees meer

Quality of Interaction

De Quality of Interaction-benadering helpt jou, managementteams, CxO’s en teams in het algemeen om een werkomgeving te creëren die is gebaseerd op vertrouwen en gewenst gedrag.

Lees meer

Mission Driven Priorities

Onze MDP-aanpak helpt de belanghebbenden van de organisatie om de strategische uitvoering te beheren. Verklein effectief het gat tussen je strategie en de uitvoer hiervan.

Lees meer

Verandermanagement

Het succesvol doorvoeren van veranderingen op lange termijn kan lastig zijn. Human Insight ondersteunt je bij verandermanagement en complexe verandertrajecten.

Lees meer

Getting Things Done

Met Getting Things Done kun je een gestructureerd en productief systeem opzetten voor taakbeheer en krijg je heldere handvatten en inzichten voor het organiseren van je taken en projecten om de productiviteit te verhogen en stress te verminderen.

Lees meer

Zelfsturende teams

Leer uit welke bouwstenen een zelfsturend team bestaat, hoe je een zelfsturend team opbouwt en hoe je effectief leidinggeeft aan zelfsturing.

Lees meer

Executive Presence

Leiders hebben vaak een Executive Presence Training nodig om hun vermogen om effectief te communiceren, te beïnvloeden en te leiden met impact te vergroten.

Lees meer

Talentontwikkeling

Maak goed gebruik van de talenten van je personeel en ontwikkel talenten om doelen makkelijker te behalen.

Lees meer

Executive Search

Altijd het beste talent voor jouw doelen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Executive Search dienst.

Lees meer

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Wil je weten of wij jou kunnen helpen met een van de complexe vraagstukken binnen jouw organisatie? Of heb je interesse in een van onze ontwikkel assessments? Wij helpen je graag. 

Neem contact met ons op of bel ons direct op +31 (0)85 8229827.

Ook interessant

Certificatietrainingen

Certificatietrainingen

Zelf aan de slag met onze tools? Volg een certificatietraining en wordt professioneel opgeleid. Tijdens deze training wordt je opgeleid om onze tools in de praktijk in te zetten. Trainingen zijn online en offline beschikbaar. Ook bieden we inhouse trainingen aan.

Bekijk certificatietrainingen

Evenementen

Wij organiseren verscheidende evenementen. Van masterclasses tot gratis webinars en certificatietrainingen tot workshops. Wil je graag een van onze evenementen bijwonen, schrijf je dan in via onze evenementenpagina op onze website.

Bekijk evenementen
Businessgames

Business games

Ben je op zoek naar een interactieve sessie voor de ontwikkeling en groei van je team of organisatie? Of zou je graag businessgames willen verwerken in dit ontwikkeltraject? Wij bieden op maat gemaakte sessies aan op basis van jouw wensen als team of organisatie.

Meer over businessgames

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!