Samenwerking met London Business School

London Business School is één van ‘s werelds top business scholen. Zoals zij zelf zeggen, hebben zij een onstilbare honger om te leren. Hun krachtige basis in academia bevordert het innovatief, kritisch en uitdagend denken over organisaties, waardoor deze totaal veranderd kunnen worden. Ze zorgen dat studenten in staat gesteld worden om conventionele wijsheden kritisch op de proef te stellen binnen een unieke academische omgeving.

De samenwerking tussen London Business School en Human Insight is begonnen in 2013, waarna een duurzame relatie is ontstaan. London Business School gebruikt de Human Insight assessments hoofdzakelijk in hun strategische programma’s voor executives. Zo wordt de AEM-Cube assessment gebruikt binnen het ‘Executing Strategy for Results’ programma. Dit is een hands-on programma welke managers inzicht biedt in de nieuwste tools, technieken en praktische frameworks. Al deze inzichten zorgen ervoor dat strategie op de meest succesvolle manier uitgevoerd kan worden in deze snel veranderende wereld. Bij complexe uitdagingen in leiderschap en organisatieverandering biedt de AEM-Cube assessment de juiste handvatten om deze te sturen. 

Quality of Interaction: the Qi-index

David Lewis (Programme Director bij London Business School) en Alison Reynolds (lid van de faculteit van Ashridge Executive Education) hebben gezamenlijk uitvoerig onderzoek gedaan naar cognitieve diversiteit en psychologische veiligheid. Uit dit onderzoek is een nieuwe assessment ontstaan: de Quality of Interaction, oftewel Qi index. De Qi assessment analyseert de dominante emoties, gedragingen en culturele eigenschappen van een organisatie en vergelijkt deze met degene die het meest geassocieerd worden met een hoog waargenomen aanpassingsvermogen. Onze samenwerking met London Business School, bouwt zich, als zijtak, succesvol voort in onze samenwerking met David Lewis.