Kom je ons team versterken?

Werken bij Human Insight

We willen groeien, ook internationaal. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Steeds meer organisaties vragen onze hulp bij het begeleiden van teamontwikkeling, invulling van leiderschapsprogramma’s en het begeleiden van organisatiegroei vraagstukken waarbij met name de nadruk ligt op het ‘meenemen’ van de mensen in het verandertraject. 

Om hen te helpen met gespecialiseerd organisatieadvies, en op maat gemaakte ontwikkeltrajecten hebben wij jou nodig! Iemand die houdt van doorpakken, innoveren en er altijd 100% voor gaat.

Wil je jouw persoonlijke ambities kunnen combineren met je dagelijks werk? Droom je van een leuk, divers team met korte lijnen en ben je gek op Den Haag (daar zit ons kantoor)? Solliciteer dan direct!

Human Insight

Vacatures

Werken bij Human Insight? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Het team

Zien wie er bij Human Insight werken en wat wij allemaal doen?
Dat lees je hier.

Media

Altijd op de hoogte van de laatste trends? Lees hier al onze blogs en artikelen.

Onze missie is om mensen te helpen om hun volle potentieel in te zien en te benutten.

Wij geloven dat mensen over een groot potentieel beschikken. Wij helpen om dit potentieel inzichtelijk te maken zodat mensen optimaal bij kunnen dragen.

Lees onze verhalen

"Wat mij het meest aanspreekt binnen Human Insight is de wijze waarop organisaties inzicht krijgen in hoe mensen optimaal kunnen bijdragen en een bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen."

Sebastian Hamers | Partner & Lead Business Development

Ons team versterken?

Bij Human Insight zijn wij altijd op zoek naar talent. Wil jij deel uitmaken van ons leuke team? Binnen het team van Human Insight houden wij van flexibiliteit, persoonlijke benadering en ontwikkeling van mensen. We genieten dagelijks van onze hechte relaties met ons netwerk en zijn trots op onze unieke stijl en kijk op hoe organisaties het meest uit hun mensen kunnen halen. Daar werken we hard voor.

Maar naast hard werken is er binnen dit team ook genoeg aandacht voor elkaar. Zo hopen we dat je gek bent op spelletjes en zijn we met mooi weer niet vies van een BBQ.

Enthousiast geworden? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Sollicitatieprocedure

Een vacature gezien die voor jou gemaakt is? Dan hopen wij snel een sollicitatie van je te ontvangen. Wat bedoelen we daarmee? Een CV waaruit blijkt dat jij op alle vlakken de geschikte persoon bent en een top motivatie hebt. Want als wij jou willen, dan willen we ook weten dat jij ons even graag wilt! 

Zodra jij je sollicitatie hebt verstuurd, nemen wij binnen een week contact met je op. Mochten wij het idee hebben dat het een mogelijke match is? Dan nodigen we je natuurlijk uit voor een gesprek. Onze sollicitatieprocedure bestaat normaliter uit twee sollicitatiegesprekken en een case.

Doorloop jij de case, de gesprekken én pas je bij het team? Dan doen we je een aanbod! 

Direct contact

Wil je meer weten over het werken bij Human Insight of heb jij specifieke vragen? Zoek dan contact met ons. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden over het werken bij Human Insight.

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over onze vacatures, de sollicitatieprocedure, dagelijkse werkzaamheden en andere zaken. Staat jouw vacature er niet bij, ben je op zoek naar een stage of wil je tips om nog beter bij ons op te vallen als sollicitant? Bel of stuur ons een e-mail!

Waar wij voor staan

Impact maken

Impact op mensen, teams en organisaties over de hele wereld onder begeleiding van de inzichten die wij te bieden hebben.

Kundig

Beschikken over kundige mensen met verstand van zaken tot op detailniveau.

Visionair

Leidend in een snel veranderende wereld zonder zicht te verliezen van het hier en nu.

Betrouwbaar

Wij bieden hoge kwaliteit en praktische inzichten, tools en concepten die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Efficiënt

Efficiënt inzetten van het potentieel van mensen, op een goed georganiseerde en competente manier.

Zelfsturend team

Human Insight partners retreat

Zonder onze partners zijn wij niets. Wij werken samen met onze partners aan nieuwe oplossingen voor onze klanten. Maar hoe ziet dat er nou uit?

Bekijk onze Human Insight Partner Retreat om een sfeerimpressie te krijgen.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven over Human Insight? Volg ons op onze socials of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!