Human Insight Nederland
Human Insight Solutions Coach

maltena@human-insight.com

Mirjam Altena

Leren en ontwikkelen op het moment dat het er toe doet

Ieder mens is uniek en leert anders, zo is ieder team, elke afdeling, elke organisatie en elk netwerk uniek en leert anders. Ik geloof niet in één one-size-fits-allaanpak, maar in maatwerk. De echte ontwikkeling en inzichten ontstaan door gebruik te maken en te werken met wat er in het moment gebeurt. Ik ondersteun mensen, teams en soms zelfs hele organisaties om op een veilige manier bespreekbaar te maken van wat voorheen onbespreekbaar leek.

Ik ben Mirjam en opgeleid als Cultureel Antropoloog. Als organisatiecoach, trainer en teamcoach heb ik in veel verschillende bedrijfstakken en sectoren gewerkt, van bankwezen tot profit, van familie- en productiebedrijven tot publieke sector. Ik hou ervan om mensen in beweging te brengen om tot betere resultaten te komen. Daarbij maak ik gebruik van mijn specialisaties Lean/Toyota Management (opgeleid in Japan) en teamcoaching. En mijn theaterachtergrond o.a. als trainersacteur zet ik gericht in.

Ik geloof dat veranderen bij organisaties net zo werkt als in een spreeuwenwolk. Ieder vogeltje zijn rol, maar wel dezelfde snelheid. En de verandering begint in het midden. Op een manier dat de afwijking niet te groot is, (want dat zou tot botsingen leiden) en voldoende om de buitenste schil van de wolk waanzinnige bewegingen te laten maken. Kortom: we moeten zorgen dat we voor iedereen te volgen zijn en tegelijkertijd ambitieuze doelen stellen.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!