Human Insight verbindt mens en strategie

Over Human Insight

Bij Human Insight draait alles om het verbinden van mens en strategie. Onze inzichten uit assessments stellen organisaties in staat het menselijk potentieel te koppelen aan strategie, waardoor talenten beter kunnen worden ingezet voor het behalen van resultaten.

Ons team werkt nauw samen met organisaties en analyseert de kracht en natuurlijke bijdrage van teams en individuen. We geloven in een persoonlijke aanpak en starten altijd met een gesprek om te bepalen hoe we het beste kunnen helpen en ondersteunen bij de groei van jouw organisatie.

Ontdek wat wij doen

Wij doen waar wij goed in zijn: het verbinden van mensen aan strategie om daardoor de uitvoering van de strategie te optimaliseren. Dit doen wij door een reeks praktische wetenschappelijk onderbouwde assessments in te zetten.

Met behulp van deze assessments brengen wij jouw personeel, hun vaardigheden en natuurlijke bijdragen in kaart, en koppelen deze aan de belangrijkste resultaatgebieden binnen jouw organisatie. 

De praktische inzichten die we uit onze assessments halen, bieden de juiste handvatten om gedragingen en samenwerkingen te optimaliseren. 

Wil je weten voor welke strategische vraagstukken onze assessments en toolings zijn in te zetten? Bekijk dan onze vraagstukken. 

Voor wie zijn wij er?

Human Insight is er voor organisaties, teams en individuen van elke grootte. 

Wij helpen hen met onze tooling en assessments om beter te functioneren. Samen met onze klant of partner onderzoeken we wat de strategische prioriteiten zijn en of de juiste middelen aanwezig zijn om dit efficiënt uit te voeren.

Wil jij weten of je de juiste mensen op de juiste plek hebt om resultaten te behalen? Neem contact met ons op.

Onze tooling en assessments

Human Insight ondersteunt organisaties, teams en individuen bij hun uitdagingen met inzichten verkregen door de inzet van onze strategische tools en assessments. Onze tools zijn uitstekend inzetbaar bij verschillende complexe en strategische vraagstukken. Bekijk onze strategische tools en assessments voor meer informatie.

AEM-Cube

Mensen en belangrijkste resultaatgebieden afstemmen.

Lees meer over de AEM-Cube.

ACT-Cube

Bouwen aan een effectieve uitvoeringscultuur.

Lees meer over de ACT-Cube.

RPA-Cube

Belangrijkste resultaatgebieden identificeren.

Lees meer over de RPA-Cube.

Qi Index

Gedragingen en samenwerkingen optimaliseren.

Lees meer over de Qi Index.

Groei-Curve

Strategische prioriteiten en uitdagingen identificeren.

Lees meer over de Groei-Curve.

Strategic Growth Scan

Alle verkregen inzichten in de praktijk brengen.

Lees meer over de Strategic Growth Scan.

Talent Result Scan

Maak de natuurlijke bijdragen van je mensen praktisch.

Lees meer over de Talent Result Scan.

Onze missie

Onze missie is duidelijk: we streven ernaar om de unieke talenten van individuen af te stemmen op zinvol werk, waardoor een harmonieuze synergie ontstaat die zowel persoonlijke als organisatorische prestaties bevordert.

Dagelijks helpt ons team organisaties, individuen en teams om te bouwen aan een ecosysteem met de optimale bemensing en cultuur, wat inhoudt:

Het team van Human Insight doet dit met behulp van een actief wereldwijd netwerk van adviseurs, coaches, docenten en onderzoekers, waarmee we wereldwijd bijdragen aan succesvollere organisaties. In onze ideale wereld zet iedereen natuurlijke talenten en bijdragen in op de juiste plaats binnen een organisatie. Daar zijn wij goed in!

Hier geloven wij in

Bij Human Insight geloven we dat succes niet alleen wordt gecreëerd, maar samen wordt gecreëerd. Daarom zijn wij er voor organisaties die durven te veranderen, te verbeteren en te vernieuwen, en voor teams en individuen die vooruit willen, willen groeien, beter willen worden en willen uitblinken.

Onze assessments koppelen wetenschappelijk onderzoek en inzichten aan coaching en begeleiding om het potentieel binnen jouw organisatie te ontdekken en te benutten.

Onze aanpak is uniek omdat we wetenschappelijk gevalideerde assessments inzetten om inzichten te verschaffen die de natuurlijke bijdrage van mensen aan strategieën verbinden.

Kom bij ons team

Dagelijks werken ruim 25 professionals vanuit Den Haag (Nederland) met veel passie aan de groei en transitie van organisaties, teams en individuen én hun persoonlijke bijdrage.

Wil jij ook deel uitmaken van dat team?

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!