Leiderschapsprogramma's en trainingen

Optimaliseer leiderschap voor elke fase van jouw organisatie

De leiderschapsprogramma’s van Human Insight worden gegeven door de beste trainers en zijn direct toepasbaar in de praktijk. Voor we een traject starten bieden we een vrijblijvend intakegesprek om te kijken welke bouwstenen er nodig zijn om jouw persoonlijke, team- of organisatiedoelen te behalen.

Onze aanpak

Wij benaderen leiderschap op een unieke manier door onze fundering in ecologie, biologie en natuurkunde met psychologie te verbinden. Leiderschap is meer dan het aanleren van vaardigheden; het gaat over het opbouwen en onderhouden van een bloeiend ecosysteem. Hieronder schets ons S-Curve model de groeifasen met verschillende leiderschapsuitdagingen. Door inzicht te hebben in deze uitdagingen wordt jij als leider uitgerust met de juiste hulpmiddelen voor effectief leiderschap.

In de woorden van IBM CEO Tom Watson: “Ik ben geen genie; ik ben slim op bepaalde vlakken – ik blijf bij deze vlakken“. Dit weerspiegelt onze aanpak: Leiders die hun sterke punten erkennen en anderen in staat stellen deze aan te vullen.


Wil jij weten waar jouw organisatie zit op de Groei-Curve, welke uitdagingen je kunt verwachten én hoe je daar op kunt inspelen? Plan dan een vrijblijvende demo wanneer jou het uit komt. 

Leiderschapsprogramma's | UitdagingenLeiderschapsprogramma's | Uitdagingen

In de afbeelding hierboven schets ons S-Curve model de groeifasen en verschillende uitdagingen.

Onze USPs

Voor wie?

Volgens onze visie bestaat succesvolle leiderschapsontwikkeling uit drie belangrijke elementen: leiderschap & jij, leiderschap & teams en leiderschap & de  organisatie. Lees hieronder de aanpak per element.

Wat onze klanten zeggen

Welke tool voor jouw doel?

Ongeacht de uitdagingen op individueel, team of organisatieniveau, onze programma’s zijn altijd gebaseerd op onze wetenschappelijk onderbouwde tools. 

Vanuit onze expertise en ervaring hebben wij verschillende leiderschapstrainingen en workshops ontwikkeld. Deze trainingen helpen individuen, teams en organisaties in hun reis naar weerbaar en effectief leiderschap.

Onderzoek teamdiversiteit Harvard Business Review

Plan direct een meeting voor meer informatie

Plan een vrijblijvende 30 minuten durende call in om te kijken welk leiderschapsprogramma aansluit bij jouw behoeften.

Plan een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt. 

Het proces

Bij Human Insight maken wij op maat gemaakte ontwikkeltrajecten voor jou, je team of de hele organisatie. Bekijk wat je kunt verwachten:

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Ook aan de slag met het ontwikkelen van weerbaar leiderschap? Wij vertellen je graag wat onze leiderschapstrainingen voor jou, je team of organisatie kunnen betekenen. 

Contactformulier

Liever direct contact?

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!