IT-platform blog 1

Essentiële succesfactoren voor organisatie- en teamperformance.

IT-platform blog 1

Zoals eerder aangekondigd zijn we bij Human Insight bezig (in samenwerking met een externe partij) om een volledig nieuw IT-platform te ontwikkelen. Wij kijken reikhalzend uit naar het nieuwe IT-platform en houden jullie de komende tijd op de hoogte van het proces door middel van een aantal korte blogs geschreven door Richard.

Sinds 2014 zijn wij bezig met het vernieuwen en verbeteren van ons IT-platform met als doel de gebruiksvriendelijkheid voor onze businesspartners te vergroten. De mogelijkheden breiden zich ieder jaar weer uit en wij proberen hierin met de tijd mee te gaan. Hoewel wij met het huidige platform alle producten op een betrouwbare en veilige manier kunnen leveren, streven wij ernaar om jullie steeds meer mogelijkheden, flexibiliteit en efficiëntie aan te kunnen bieden. Anderhalf jaar geleden zijn wij begonnen met het kijken naar nieuwe mogelijkheden. Na een lang aanbestedingsproces zijn wij in juni 2019 begonnen met de eerste concrete stappen.

Een grootschalig IT-project vergt vaak meer tijd en is vaak complexer dan vooraf gedacht, ook dat is hier het geval. Dit is de aanleiding geweest om jullie van dit proces op de hoogte te houden middels een blog. Op dit moment zitten wij in de latere fasen van het concrete coderen en hoewel we geen harde beloftes durven maken, laten we hieronder de Groei-Curve van dit hele project zien. Binnen de komende maanden verwachten wij over te kunnen gaan op het testen van de projecten, de data-integriteit en de security-eisen. Daarna zal er een fase van transitie aanbreken waarin we het platform zullen introduceren aan onze businesspartners, de data zullen worden overgezet en wij alle nodige instructies zullen aanbieden voor het gebruik van het platform.

Over de komende weken zullen we jullie voorzien van extra informatie over wat te verwachten van het nieuwe platform en de progressie van het proces. We kijken ernaar uit dit avontuur met al onze businesspartners aan te gaan en deze nieuwe fase met jullie te delen!