Meer informatie

Human Insight Platform

Sinds 2014 zijn wij bezig met het vernieuwen en verbeteren van ons IT-platform om de gebruiksvriendelijkheid voor onze businesspartners te vergroten. De mogelijkheden breiden zich ieder jaar weer uit en wij proberen hierin met de tijd mee te gaan. Wij streven ernaar om jullie steeds meer mogelijkheden, flexibiliteit en efficiëntie aan te kunnen bieden.

Op deze pagina krijg je meer informatie over het platform. Tevens houden wij je op de hoogte als er veranderingen binnen ons platform plaatsvinden.

Over het platform

Een goede klantenservice en projectmanagement staan binnen Human Insight centraal. Dagelijks staan onze account- en projectmanagers klaar om onze partners van alle nodige support te voorzien.

De laatste jaren is duidelijk geworden dat vanuit onze partners de wens bestaat om meer zaken zelfstandig te regelen. Dit kan via ons platform.

Het Human Insight Platform: Meer flexibiliteit

Door gebruik te maken van het platform kunnen partners projecten sneller, directer en efficiënter runnen. Zo ontstaat meer ruimte voor klantenservice vanuit onze accountmanagers en komen wij de wensen van onze partners tegemoet.

Dit is één van onze basisuitgangspunten voor het platform. Het nieuwe platform biedt de mogelijkheid om alle projecten van begin tot eind in te richten en te managen. Zo kunnen zij zelf deelnemers uitnodigen, e-mails en herinneringen sturen en bijhouden, rapporten toewijzen en meer.

Daarnaast is het ook qua veiligheid, encryptie en het interactief maken van alle data helemaal voorbereid op de toekomst.

Play Video about Human Insight Platform

FAQ

De hoofdfuncties van het platform zijn het uitsturen van vragenlijsten, het verzamelen van de uitkomsten hiervan en het omzetten naar rapporten en datavisualisaties. Hier omheen zitten veel taken rondom het organiseren van de participanten, managen van projecten, managen van je eigen organisatie binnen het platform, het inkijken van verbruik en meer. 

Op dit moment is het platform alleen beschikbaar in het Engels. De Nederlandse versie komt er aan. Andere talen kunnen ook toegevoegd worden op veler verzoek.

Wij volgen AVG-wetgeving en zullen bij iedere schending hiervan direct zowel de AVG als onze klanten en partners hiervan op de hoogte stellen.

84,95 per jaar. Deze investering wordt gebruikt voor dataopslag en online beveiliging.

Een AEM-Cube vragenlijst (zelfbeeld en 360) kan simpel worden uitgezet via het Human Insight Platform.

Bekijk het stappenplan om een AEM-Cube vragenlijst uit te zetten.

Overgangsvragen

In 2022 zijn wij overgegaan naar een nieuw platform. Sinds 1 juli 2022 werkt het oude platform niet meer. Heb je hierover nog vragen? Neem dan contact met ons op. 

Alle data, niet ouder dan 24 maanden, wordt overgezet van het oude platform naar het nieuwe platform. Hiervoor is geen toestemming nodig.

Vanaf 4 april hebben al onze partners de mogelijkheid om geleidelijk over te gaan naar het nieuwe platform. Uiteraard staat het Human Insight team in deze periode klaar voor ondersteuning bij het uitzetten en begeleiden van trajecten waar onze assessments door jou worden ingezet.

30 juni 2022 is de laatste dag dat het oude platform gebruikt kan worden. Vanaf 1 juli 2022 werkt het oude platform niet meer.

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet tussen? Of wil je ook gebruik gaan maken van ons platform? Neem dan contact met ons op via info@human-insight.com of ga naar contact.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!