Evenementen

Coaching Workshop - Always change a winning team 20 september 2019

september 20, 2019

Always change a winning team Neem deel aan deze interactieve workshop over team dynamieken, coaching dilemma's en inzicht in de persoon binnen de strategie van een organisatie. Coaching Workshpop, 20 september 2019, Antwerpen, België

Boek ticket

Make Work Awesome - Event Hamburg 27 juni 2019

juni 27, 2019

Make Work Awesome Bent u er klaar voor om uw bedrijf te transformeren tot een flexibele, veerkrachtige en mensgerichte organisatie? Sluit aan bij ons eendaags programma om alles te leren over democratisch management, teamovergangen en het bewerkstelligen van verandering. We laten u zien welke positieve effecten dit kan hebben op de werknemersbetrokkenheid en hoe het de prestaties zal verbeteren. Verwacht een mix van inspiratie, theorie, beste werkwijzen en vooral energieke sessies met impact. U zult zelfmanagement in actie ervaren en ontdekken hoe het kan helpen bij het creëren van volledig betrokken en ondernemende teams. In samenwerking met IBC, XING en Semco Style Institute. Make Work Awesome, 27 juni 2019, Hamburg, Duitsland

Boek ticket

Agile Strategy Masterclass 12 - 14 juni 2019

juni 12, 2019

Neem deel aan dit 2,5 dag durende programma en wordt onderdeel van een actief, internationaal netwerk van “Agile Strategy” consultants. De training zal je helpen om “agile” (wendbare) strategieën te ontwerpen en te implementeren middels de “Strategic Doing” methodologie ontwikkeld door Agile Strategy Lab, Purdue University. Een makkelijk te implementeren methodiek gebruikmakend van bewezen principes om strategie sneller te laten renderen voor jouw organisatie.

Boek ticket

De Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining 7 juni 2019

juni 07, 2019

De Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining Neem deel aan deze webinar training, welke volledig in het teken staat van cognitieve diversiteit, psychologische veiligheid, interactie en organisaties in veranderingen. 2 webinars gegeven door David Lewis en Alison Reynolds de onderzoekers en bedenkers van deze nieuwe assessment.

Boek ticket

Practitioner Workshop - Teamdynamics 21 juni 2019

juni 21, 2019

Hoe laat jij teams scoren? Doe, denk en leer mee over teamdynamieken tijdens de Human Insight Practitioner Workshop op 21 juni. Een exclusief event voor de partners, coaches en consultants in het Human Insight netwerk.

Boek ticket