Evenementen

Practitioner Workshop - Innovatie 15 november 2019

november 15, 2019

Doe, denk en leer mee over innovatie tijdens de Human Insight Practitioner Workshop op 15 november. Een exclusief event voor de partners, coaches en consultants in het Human Insight netwerk.

Boek ticket

Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining 13 november 2019

november 13, 2019

Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining Neem deel aan deze webinar training, welke volledig in het teken staat van cognitieve diversiteit, psychologische veiligheid, interactie en organisaties in veranderingen. 2 webinars gegeven door David Lewis en Alison Reynolds de onderzoekers en bedenkers van deze nieuwe assessment.

Boek ticket

AEM-Cube® Certificatietraining - Nyenrode Business Universiteit 4 - 5 november 2019

november 04, 2019

In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit bieden wij u een driedaags certificeringsprogramma voor de AEM-Cube® assessment. De AEM-Cube® certificeringstraining biedt u alle vaardigheden en kennis om de AEM-Cube® in de praktijk te brengen.

Boek ticket

Strategic Doing Innovation Day

september 27, 2019

Strategic Doing Innovation Day Neem deel aan deze energieke en praktische workshop waarin wij dieper in het managen van innovatie duiken door het bijzondere proces te volgen dat wij Strategic Doing noemen  

Boek ticket

Coaching Workshop - Always Change a Winning Team 20 september 2019

september 20, 2019

Always Change a Winning Team Neem deel aan deze interactieve workshop over team dynamieken, coaching dilemma's en inzicht in de persoon binnen de strategie van een organisatie. Coaching Workshop, 20 september 2019, Antwerpen, België

Boek ticket