Evenementen

Aankomende evenementen van Human Insight

Bij Human Insight bieden we naast certificatietrainingen en workshops, ook een hoop evenementen aan. Van gratis webinars, tot dagen voor onze partners. Ben jij erbij?

Komende evenementen

Executive Presence Training

21 mei, 2024

Event_Thumbnail_Compressed

Executive Presence Training  Op 21 mei geeft Human Insight samen met Purdue University professor Scott Hutcheson een van de populairste masterclasses in de VS op het gebied van Executive Presence. Hoe leer je als leider verbinding te maken en duidelijk te communiceren op manieren die anderen tot actie aanzetten?

Managen van Organisatie Complexiteit Evenement

7 november, 2024

Thumbnail_Managen_van_Complexiteit_Compressed

Managen van Organisatie Complexiteit Evenement Op donderdag 7 november geeft Human Insight een evenement in samenwerking met experts op het gebied van Managen van Organisatie Complexiteit. Leer tijdens dit evenement hoe jouw besluitvormingsprocessen invloed hebben, en hoe het zich resoneert binnen de cultuur van jouw team en leiderschap.

Certificatietrainingen

AEM-Cube® Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining AEM-Cube

AEM-Cube Certificatietraining De AEM-Cube Certificatietraining online biedt coaches, consultants en HR professionals de vereiste kennis en vaardigheden om te werken met de AEM-Cube assessment. Deze training bevat onder andere kennisoverdracht, de wetenschappelijk basis, businesscases, praktische oefeningen en uitleg over toepassingsgebieden om de organisatie en teamperformance inzichtelijk te maken, middels het gebruik van de AEM-Cube assessment.

ACT-Cube® Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining ACT-Cube

ACT-Cube Certificatietraining Met de ACT-Cube Certificatietraining word je klaargestoomd om de cultuur en waardeketens van een organisatie te visualiseren en meetbaar te maken zodat je organisaties in staat kan stellen om duurzamere prestaties te leveren en beter hun strategische doelstellingen uit te kunnen voeren.

RPA-Cube Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining RPA-Cube

RPA-Cube Certificatietraining Met de RPA-Cube Certificatietraining word je klaargestoomd om dit strategisch assessment, dat resultaatgebieden van een functieprofiel in kaart brengt aan de hand van drie dimensies, in te zetten. Met de mogelijkheid om dit inzichtelijk te maken worden organisaties in staat gesteld het optimale uit elk individu, team en elke functie te halen.

Quality of Interaction (Qi) Certificatietraining

Meerdere data beschikbaar, zie evenementpagina.

Events - Certificatietraining Qi Index

Quality of Interaction (Qi) – Certificatietraining Neem deel aan deze webinar training, welke volledig in het teken staat van cognitieve diversiteit, psychologische veiligheid, interactie en organisaties in veranderingen. 2 webinars gegeven door David Lewis, één van de onderzoekers en bedenkers van dit nieuwe assessment.

Dagelijks insights en als eerste op de hoogte van evenementen en trainingen? Volg ons op onze socials:

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!