Evenementen

Essentiële succesfactoren voor organisatie- en teamperformance.

AEM-Cube® Certificatieprogramma - Nyenrode Business Universiteit 11 - 12 mei 2020

mei 11, 2020

In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit bieden wij jou een driedaags certificeringsprogramma voor de AEM-Cube assessment. Het AEM-Cube Certificatieprogramma biedt u alle vaardigheden en kennis om de AEM-Cube in de praktijk te brengen.

Boek ticket

Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining 20 januari 2020

januari 20, 2020

Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining Neem deel aan deze webinar training, welke volledig in het teken staat van cognitieve diversiteit, psychologische veiligheid, interactie en organisaties in veranderingen. 2 webinars gegeven door David Lewis, één van de onderzoekers en bedenkers van deze nieuwe assessment.

Boek ticket

Strategic Doing Masterclass 26-28 februari 2020

februari 26, 2020

Neem deel aan dit 2,5 dag durende programma en wordt onderdeel van een actief, internationaal netwerk van “Agile Strategy” consultants. De training zal je helpen om “agile” (wendbare) strategieën te ontwerpen en te implementeren middels de “Strategic Doing” methodologie ontwikkeld door Agile Strategy Lab, Purdue University. Een makkelijk te implementeren methodiek gebruikmakend van bewezen principes om strategie sneller te laten renderen voor jouw organisatie.

Boek ticket

Practitioner Workshop - Innovatie 15 november 2019

november 15, 2019

Doe, denk en leer mee over innovatie tijdens de Human Insight Practitioner Workshop op 15 november. Een exclusief event voor de partners, coaches en consultants in het Human Insight netwerk.

Boek ticket