Evenementen

Essentiële succesfactoren voor organisatie- en teamperformance.

De Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining 7 juni 2019

juni 07, 2019

De Quality of Interaction (Qi) - Certificatietraining Neem deel aan deze webinar training, welke volledig in het teken staat van cognitieve diversiteit, psychologische veiligheid, interactie en organisaties in veranderingen. 2 webinars gegeven door David Lewis en Alison Reynolds de onderzoekers en bedenkers van deze nieuwe assessment.

Boek ticket

Practitioner Workshop - Teamdynamics 21 juni 2019

juni 21, 2019

Hoe laat jij teams scoren? Doe, denk en leer mee over teamdynamieken tijdens de Human Insight Practitioner Workshop op 21 juni. Een exclusief event voor de partners, coaches en consultants in het Human Insight netwerk.

Boek ticket

Agile Strategy Masterclass 12 - 14 juni 2019

juni 12, 2019

Neem deel aan dit 2,5 dag durende programma en wordt onderdeel van een actief, internationaal netwerk van “Agile Strategy” consultants. De training zal je helpen om “agile” (wendbare) strategieën te ontwerpen en te implementeren middels de “Strategic Doing” methodologie ontwikkeld door Agile Strategy Lab, Purdue University. Een makkelijk te implementeren methodiek gebruikmakend van bewezen principes om strategie sneller te laten renderen voor jouw organisatie.

Boek ticket