Coaches en consultants

Essentiële succesfactoren voor organisatie- en teamperformance.

Welke inzichten en waardeproposities bieden wij voor coaches en consultants?

1op1coaching icon

1-op-1 coaching

Het in kaart brengen van talenten en drijfveren en dit linken aan de groeifase van een bedrijf, resultaatgebieden en strategie. Een bijzonder inzicht dat professionals gebruiken voor carrièreplanning, -verrijking en -ontwikkeling.

Teamontwikkeling_Teambegeleiding icon

Teambegeleiding

Het analyseren van teamdynamieken en het in kaart brengen van strategische en cognitieve diversiteit in teams. Koppel de inzichten over teamperformance en individuele bijdragen succesvol aan de doelstellingen van een organisatie.

Organisatie_Ontwikkeling icon

Organisatie-ontwikkeling

Waarom zijn juist bepaalde gedragingen productief of contraproductief bij organisatie-ontwikkeling en performance? Hoe benader je groei op een wendbare manier?

Maak als coach of consultant deel uit van ons netwerk!

We bieden diverse waardeproposities om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij duurzame groei.

Sluit je aan bij meer dan 2500 gecertificeerde coaches en consultants in ons internationale netwerk.

Doe mee met de AEM-Cube® of Qi Certificatietraining, beschikbaar online en offline, en wordt gecertificeerd practitioner om de tooling in te zetten en toe te treden tot het netwerk. 

Practitioner Workshops

Twee keer per jaar organiseren we inspirerende Practitioner Workshops speciaal voor alle gecertificeerde coaches en consultants in ons netwerk. Tijdens deze interactieve workshops delen we opgedane kennis en bespreken we veel praktijkvoorbeelden rondom trending topics zoals teamdynamieken, organisatie-ecologie en innovatie. 

Houd de evenementenpagina op de website in de gaten, volg ons op LinkedIn of meld je aan voor de nieuwsbrief!