Lean Training

Team performance verbeteren en efficiënter werken met lean

Ontwikkel jezelf, de mensen binnen je organisatie of team met onze Lean Training. Leer bedrijfsprocessen identificeren en efficiënter in te richten, om zo doorlooptijden en kosten te verlagen. Creëer een maximale waarde voor je klant, met een minimaal gebruik van middelen.

Met onze Lean Training leer je niet alleen kenmerken van bedrijfsprocessen te identificeren. Je leert ze te meten, analyseren en optimaliseren. Om zo niet alleen betrokkenheid en team performance te verhogen, maar ook de klanttevredenheid een boost te geven.

Human Insight biedt in samenwerking met Mirjam Altena een 5-daagse Green Belt in Lean Training aan. Neem contact met ons op voor de eerstvolgende startdatum.

Waarom gebruik maken van een Lean Training?

Vanuit onze klanten merken wij dat er sterk de behoefte is om organisatieprocessen te identificeren en veranderen. Weerbaar en wendbaar worden in een constant veranderende markt en factoren, zoals Covid, is steeds belangrijker. Dit vergroot de vraag naar het beheersen van complexe veranderingen.

Human Insight beantwoord deze vraag met een Lean Training. Binnen deze training wordt gekeken naar het optimaliseren van bedrijfsresultaten door de lean werken methode. Dit door onder andere verspilling te elimineren en de kwaliteit van diensten en producten zodoende te verhogen.

Er wordt op een effectieve manier gewerkt aan het herkennen van organisatieprocessen, om deze vervolgens te verbeteren. Zo wordt niet alleen de organisatie weerbaarder en wendbaarder, maar tevens de betrokkenheid onder medewerkers vergroot.

Blauwdruk voor succesvolle team performance:
Strategische diversiteit en lean werken

Wat onze kijk op lean werken uniek maakt is dat wij de teamsamenstelling en strategische diversiteit ook meenemen in de verschillende projecten die worden ingevuld door medewerkers die Lean toepassen. Een uniek recept dat door veel organisaties nog over het hoofd wordt gezien.

Wat te verwachten van het programma?

Gedurende de 5-daagse Lean Training komen er verschillende programmaonderdelen aan bod: 

De hierboven genoemde thema’s beschrijven het programma op hoofdlijnen. Wil je meer weten over het programma? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van een Lean Training

Onze Lean Training is ontworpen om processen binnen jouw organisatie of team te optimaliseren. Zo ontstaat een wendbare en weerbare organisatie. Doordat er een efficiëntere manier van werken ontstaat wordt verspilling voorkomen. Verhoog team performance en creëer meer betrokkenheid met de lean werken methode.

Icon-cog-4

Efficientere manier van werken en het minimaliseren van fouten;

Icon-chart-2

Hogere betrokkenheid en productiviteit van medewerkers;

Icon-bond

Verhoogt de team performance;

Icon-team

Creëer meer strategische diversiteit binnen je organisatie;

Checklist-10

Hogere klanttevredenheid en kwaliteit van product of dienst.

Praktische informatie

Het totale programma van de Lean Training bestaat uit 5 trainingsdagen. Tijdens de training zul je tevens zelf aan de slag met Lean bij een opdrachtgever of je eigen bedrijf. Wil je meer informatie ontvangen over de startdata van de training? Neem dan contact met ons op!

Kosten en algemene informatie

Duur training: 5 trainingsdagen

Start training: Op aanvraag

Investering: vanaf € 3495,- pp ex. btw

Aanbieding: Ontvang 10% korting op het cursusbedrag als je je met meerdere mensen opgeeft voor de Lean Training.

Interesse in een Lean Training?

Geïnteresseerd om deel te nemen aan deze training onder begeleiding van een senior Lean Trainer die de opleiding heeft gevolgd bij Toyota in Japan? Geef je dan nu op via het contactformulier.

Meerdere deelnemers? Ontvang 10% korting op het cursusbedrag als je je met meerdere mensen opgeeft.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn ook direct te bereiken via: +31 (0)6 53611976.

Contactformulier

Thema's waarbij wij ook ondersteunen

De onderstaande thema’s zijn complexe vraagstukken waarbij Human Insight individuen, teams en organisaties helpt en ondersteunt met praktische ontwikkel assessments, strategische tools, inzichten en mogelijk een ontwikkeltraject op maat.

Strategische diversiteit

Strategische diversiteit binnen organisaties zorgt ervoor dat teamleden onder andere creatiever worden, elkaar uitdagen én aanvullen. Kortom: Diversiteit in een team zorgt uiteindelijk voor het efficiënter kunnen uitvoeren van de strategie.

Zelfsturende teams

Human Insight heeft best practices en praktische handvatten ontwikkeld voor organisaties, leiders en medewerkers. Deze helpen hen om te kunnen werken met de inzichten die de zelfsturende teams benadering te bieden heeft.

Diversiteit en Inclusie

Op basis van ruim 10 jaar onderzoek naar het onderwerp Diversiteit en Inclusie, heeft Human Insight best practices en praktische handvatten ontwikkeld om organisaties, leiders en medewerkers te helpen met inzichten rondom diversiteit- en inclusie.

Psychologische Veiligheid

Human Insight heeft best practices en praktische handvatten ontwikkeld voor organisaties, leiders en medewerkers om de psychologische veiligheid op de werkvloer te verbeteren aan de hand van de Quality of Interaction (Qi Index) aanpak.

Mission Driven Priorities

Een strategie uitwerken op papier kan eenvoudig worden bereikt. Het succesvol uitvoeren van de strategie is lastiger. De Mission Driven Priorities aanpak helpt organisaties de strategie sneller uit te voeren. Met de MDP-aanpak kunnen belanghebbenden van de organisatie de strategische uitvoering beheren.

Zelfevaluaties bestuur, teams en individuen

Human Insight biedt verschillende zelfevaluaties voor bestuur, RvT en RvC, maar ook voor teams en individuen. Wij bieden een wetenschappelijk gevalideerd assessment om de kwaliteiten van mensen in beeld te brengen.

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!