Serious Games

Performance verbeteren met business games
Bij Human Insight bieden we klanten en partners een interactieve manier om aan de slag te gaan met onder andere performance, het trainen van kennis en vaardigheden of om samenwerkingen te verbeteren. Dit door verschillende business games/serious games te bieden die ondersteuning bieden bij verschillende complexe vraagstukken.

Gedragsverandering door serious games

Serious games zijn spellen waarbij vermaak niet het uiteindelijke doel is, maar een leerdoel hebben. Zo kunnen de serious business games van Human Insight worden ingezet om gedragsverandering teweeg te brengen of complexe vraagstukken te trainen.

Onze games hebben als functie om op een leuke, maar leerzame manier medewerkers bewust te maken en kennis over te dragen. Met serious games, oftewel business games, leer je op een interactieve manier performance van je team en bedrijf verbeteren. 

Ga vandaag nog aan de slag! 

Serious game: Quality of Interaction

Offerte aanvragen

Wij hebben een breed scala aan serious business games en interactieve workshops. Deze zijn bedoeld om op een interactieve en leuke manier strategische vraagstukken binnen jouw organisatie op te lossen. Hiervoor gebruiken wij verschillende tools en trainingen.

Wij matchen jouw vraagstuk aan de juiste business game(s). Vul het formulier hieronder in en krijg een op maat gemaakte offerte.

Veelgestelde vragen over serious games

Serious games zijn spellen ontworpen met een leerdoel zoals het trainen van kennis en vaardigheden. Dit soort spellen zijn online maar ook offline te spelen.

Met serious games breng je op een positieve manier gedragsverandering teweeg. Het heeft een positieve invloed op het menselijk leerproces en zorgt voor een hogere mate van betrokkenheid. 

Koppel je onze serious games met trainingen? Dan heb je nog meer impact.

Business games en Serious games zijn termen die door elkaar gebruikt worden. 

Het betreft beide spellen met een leerdoel.

Bij Human Insight bieden we verschillende business games aan. 

Een voorbeeld van zo’n spel is onze Quality of Interaction Card Game. Deze is offline te spelen. Het geeft inzicht in de gedragingen en routines binnen teams en hoe deze te verbeteren.

Andere voorbeelden van spellen bieden inzicht en ondersteuning bij onder andere  leiderschapsvraagstukken, het optimaliseren van performance of het verbeteren van interne communicatie. 

 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!