Businessgames

Inzicht in de tooling en concepten op een speelse wijze.

Miracle Cure Business Game

Miracle Cure Businessgame

Deze businessgame is speciaal ontwikkeld door Human Insight om op een interactieve manier het verloop van een Groei-Curve te ervaren en te begrijpen hoe de natuurlijke bijdragen van individuen tot uiting kunnen komen.

Collaboration Game

De Collaboration Game, een businessgame ontwikkeld door David Briggs van London Business School, helpt teams beter samen te werken.

Commuter Game

De Commuter Game, een businessgame, ontwikkeld om inzicht te geven aan teamleden over de dynamiek binnen een team, hoe deze tot stand komt en wat de dynamiek wordt onder hoge druk.

Semco Style Experience Game

De Semco Style Experience Game, een businessgame, ontwikkeld om bepaalde gedragspatronen te doorgronden en te bouwen aan een soepele samenwerking en klantgerichtheid.

Beehive Game

De Beehive Game, een businessgame, ontwikkeld om problemen tussen twee afdelingen of teams te benaderen en te verbeteren.

Wine Tasting Game

De Wine Tasting Game, een businessgame, ontwikkeld om een link te leggen tussen persoonlijkheidsvoorkeuren, drijfveren en teamdynamieken. Hierbij worden AEM-Cube resultaten gekoppeld aan verschillende soorten wijn om op een luchtige, inspirerende manier deze link te leggen.

Chair Exercise

De Chair Exercise, een oefening, ontwikkeld om de verschillende groeifasen van de Groei-Curve beter te begrijpen. De Groei-Curve wordt gevisualiseerd door vijf stoelen met de daarbij behorende rollen waarin eigenschappen van de betreffende groeifase naar voren komen.

Complexity Exercise

De Complexity Exercise, een oefening, ontwikkeld om het verschil tussen complexe en gecompliceerde systemen op een simpele en interactieve manier uit te leggen.