Survey as a Service

Op maat gemaakte enquêtes om inzicht te krijgen in het gedrag en de cultuur in je organisatie.

Wat drijft jouw mensen en wat maakt je bedrijfscultuur uniek? Bij Human Insight begrijpen we dat een bestaande vragenlijst soms niet voldoet. En dat je geïnteresseerd bent in het creëren van een op maat gemaakte enquête om te meten wat mensen drijft en wat je kunt doen om hen te ondersteunen in hun inspanningen om het bedrijf te laten groeien.

Wil je weten hoe onze op maat gemaakte vragenlijsten jouw lerende organisatie helpen groeien of innoveren? 

Wat is Survey as a Service?

In de afgelopen drie decennia heeft Human Insight uitgebreide kennis ontwikkeld op het gebied van het ontwikkelen van enquêtes en vragenlijsten, het analyseren van gegevens en het creëren van workshops die organisatieontwikkeling vergemakkelijken. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om jouw eigen enquête te maken.

Verschillende onderzoeken voor verschillende sectoren

Door onze brede ervaring weten we hoe we complexe onderwerpen moeten meten voor verschillende sectoren. Dit gaat van enquêtes voor organisatiegroei tot het meten van geluks- of stressniveau van werknemers. 

Onze op maat gemaakte vragenlijsten zijn ook te gebruiken in universiteiten of scholen. Kom eenvoudig meer te weten over de ontwikkeling van studenten. Ook zijn onze vragenlijsten in te zetten in de zorg, om te begrijpen waar innovatie kansen liggen.

Voordelen van een vragenlijst als meetinstrument

Het ontwikkelen van vragenlijsten op maat heeft vele voordelen. We kunnen vragenlijsten uitzetten voor kwantitatief of kwalitatief onderzoek. Zo krijg je beter inzicht in de innerlijke werking van je organisatie en ontdek je welk gedrag jouw organisatie en de mensen erin kan helpen zich te ontwikkelen. 

Andere voordelen zijn:

Periodieke meting

Doe periodieke metingen bij je medewerkers om een veilige werkomgeving te behouden. Onze periodieke vragenlijsten helpen mensen, organisaties' stakeholders om aandachtsgebieden en resultaten te beheren en geven duidelijke inzichten in de elementen die groei bevorderen of remmen.

Performance vragenlijst

Onderzoek de belangrijkste prestatie-indicatoren die jouw organisatie uniek maken. Vraag medewerkers of deze prestatiegebieden duidelijk zijn en wat hun perceptie is over de uitvoeringskracht. Denk aan een vragenlijst voor competentie beoordeling, prestatie- of feedback vragenlijsten voor medewerkers.

Vragenlijsten voor team prestaties

Ons werk wordt steeds meer gestructureerd binnen teams, zoals projectteams, multidisciplinaire teams en cross-functionele teams, maar wat is de kwaliteit van de interactie binnen deze teams? Deze informatie is ideaal om de uitkomsten van teamprestaties en -dynamiek te meten en de nodige input te leveren om te ontwikkelen waar nodig.

Interacties en
organisatiecultuur vragenlijst

Mensen die samenwerken laten gedragingen, gewoonten en routines zien. Samen vormen deze interacties een bedrijfscultuur. Zo meet je met een cultuur vragenlijst eenvoudig de huidige team- of organisatiecultuur en met een vragenlijst over werkdruk, krijg je inzicht over het huidige stressniveau van je medewerkers.

Assessments en vragenlijsten
op thema

Elke organisatie zit vol uitdagingen door de schaalgrootte van de organisatie, snelle groei en onboarding van nieuw talent. Het is belangrijk jou te ondersteunen bij op maat gemaakte vragenlijsten dat de uitdagingen meet, zodat jij kunt investeren in jouw mensen of de juiste beslissing kunt nemen om andere gebieden te ontwikkelen. Daarom worden thematische assessments samen met jou ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van jouw organisatie en mensen.

Plan direct een meeting voor meer informatie

Plan een vrijblijvende 30 minuten durende call in om te kijken hoe onze vragenlijsten jou kunnen ondersteunen. Plan een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt. 

Gebruiksklare enquêtes, onderzoek en data-analyse

Het ontwikkelen van kwalitatieve en robuuste enquêtes is een kunst en kan zeer tijdrovend zijn. Zeker als het aankomt op het maken van wetenschappelijk gevalideerde assessments die bepaalde constructen meten.

Human Insight biedt je de service om een enquête te creëren die elementen meet die op maat van jouw organisatie zijn. Samen begeleiden wij je door een proces van onderzoek, itemontwikkeling, testen van de enquête, gegevensverzameling, gegevensanalyse, rapportontwikkeling en het creëren van zinvolle workshops en engagementen voor jouw mensen.

Meer dan alleen betrokkenheid van medewerkers meten

Meet meer met een vragenlijst dan alleen de betrokkenheid of motivatie van medewerkers en maak performance inzichtelijk of meet de cultuur. Met een vragenlijst als meetinstrument leer je meer over angst of stress, maar krijg je ook inzicht in tevredenheid of interne communicatie. 

Verschillende vragenlijsten als meetinstrument

Human Insight is gespecialiseerd in meetinstrumenten voor organisaties op maat. Voorbeelden van vragenlijsten die we bieden:

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Je weet wat je wil meten, maar je hebt nog geen vragenlijst gevonden die aansluit bij je wensen? Of wil je in overleg leren wat je moet meten om bepaalde inzichten te krijgen? Dan is onze Survey as a Service ideaal voor jouw organisatie. 

Onze drie decennia ervaring in het bouwen en testen van hypotheses voor organisaties hebben ons geholpen een eenvoudig te volgen proces te creëren dat je helpt te ontdekken wat het DNA van jouw unieke organisatie is.

Bespreek de complexe uitdagingen van jouw organisatie, neem contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (0)85 8229827.

Contactformulier

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!