Talent Result Scan

Talent moeiteloos afstemmen op prestatiegebieden van je organisatie

De Talent Result Scan is ideaal om mensen te helpen begrijpen wat energie geeft op werk en wat energie wegneemt. Dit is een aanvulling op de AEM-Cube. De AEM-Cube biedt inzicht in de natuurlijke bijdrage van mensen. Deze natuurlijke bijdrage wil je in de praktijk inzetten om zo de juiste mensen optimaal te laten bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie. Onze Talent Result Scan sluit hierop aan. Het geeft je de mogelijkheid de natuurlijke bijdrage van mensen op een interactieve manier praktisch te maken.

Weten hoe de Talent Result Scan ingezet kan worden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op.

Wat is de Talent Result Scan?

De RPA-Cube is zoals je weet een methodologie waarmee je kritische resultaatgebieden van een functie kunt visualiseren en deze kunt koppelen aan de natuurlijke bijdrage van mensen. Om de RPA-Cube gedachtegoed beter te kunnen infaseren en toegankelijker te maken bij klanten hebben wij de Talent Result Scan ontwikkeld. Dit betreft een online programma genaamd Mural die op een interactieve manier klanten laat kennismaken met de RPA-Cube zonder cruciale inzichten bloot te geven.

Het gebruik van deze Mural kan zowel op individueel niveau als op strategisch organisatie niveau. In deze Mural koppel je een aantal verschillende werkzaamheden van de deelnemers aan hun natuurlijke bijdrage.

Vragen als: ‘Wat zijn de taken van de medewerker op een dag’ en ‘waar krijgt diegene energie van’ staan centraal. Door op deze manier praktisch naar de resultaatgebieden te kijken kan je door middel van de Talent Result Scan en bijpassende facilitering ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Tevens laat je hiermee talent tot haar recht komen binnen desbetreffende functies.

Talent Result Scan
Klik om de afbeelding te vergroten

Inzichten combineren

De AEM-Cube en daarbij ook de Talent Result Scan sluiten naadloos aan op onze andere tool, de RPA-Cube. De RPA-Cube staat voor Result Positioning Area, oftewel het in kaart brengen van resultaatgebieden van een functie/baan. Het wordt ingezet als strategisch assessment dat inzicht geeft in de resultaatgebieden van een team of een functie.

De RPA-Cube wordt onder andere gebruikt om vraagstukken over instroom, doorstroom, of verloop te begeleiden en om nieuwe of bestaande functies te beschrijven.

Inzichten voor HR en het management

  • Inzicht in strategische personeelsplanning;
  • Mogelijke oorzaken van burn-outs;
  • Effectievere doorstroom van medewerkers;
  • Efficientere werving en selectieprocedures.

De RPA-Cube wordt zo ingezet om een gezamenlijk begrip te creëren voor de resultaatgebieden die nodig zijn om de strategie van een organisatie optimaal uit te voeren. Het is het vervolg op de Talent Result Scan inclusief uitgebreide rapportage.

Kosten Talent Result Scan

De Talent Result Scan en de Mural zijn te gebruiken voor een bedrag van € 80,- die als maandelijkse fee in rekening wordt gebracht. Deze investering biedt toegang tot de Mural en het gebruik van het platform.

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Ook weten wat de Talent Result Scan kan betekenen voor jouw organisatie? Plan een gesprek in met Kim Coenraads om de uitdagingen in jouw organisatie te bespreken of bel haar direct.

Ga met de Talent Result Scan na of jouw talent wel op de juiste plek zit en juist wordt benut.

Verklein effectief het gat tussen het maken van de strategie en de uitvoer hiervan. Neem vandaag nog contact op om jouw uitdagingen te bespreken.

Contactformulier

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!