Strategische oplossingen

Strategische tools en assessments

Op zoek naar stategische assessments voor jezelf, je team of organisatie? Onze assessments geven inzicht in wat er is en in wat jij, het team of de organisatie nodig heeft om flexibel en daadkrachtig om te gaan met veranderingen en de juiste keuzes te maken.

We ondersteunen jou graag met passende inzichten om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw uitdagingen. Neem contact op om te bespreken met welke strategische vraagstukken Human Insight jou kan helpen.

Onze tools en assessments

Interesse in een van onze strategische assessments? Wil je weten met welke strategische vraagstukken wij jou kunnen ondersteunen? Wij helpen je graag. Plan een gesprek met ons in.

AEM-Cube

De AEM-Cube is een assessment die in kaart brengt waar de natuurlijke bijdrage van mensen ligt en hoe zij van nature omgaan met verandering en groei.

De tool is gestoeld op meer dan 20 jaar onderzoek en helpt individuen, teams en organisaties wereldwijd om het groeipotentieel van mensen te identificeren en te koppelen aan strategie.

Lees meer

ACT-Cube

De ACT-Cube is een assessment die in kaart brengt wat het strategisch reactievermogen en de veranderingsbereidheid van business units van elke grootte is.

Twee essentiële elementen om een gezonde, duurzame groei en performance te kunnen realiseren.

Lees meer

Qi Index

De Qi Index is een assessment die in kaart brengt wat de perceptie is van mensen van de psychologische veiligheid binnen een organisatie of team en in welke mate de cognitieve diversiteit van mensen binnen teams optimaal wordt ingezet.

Gebaseerd op 10+ jaar onderzoek met London Business School en Ashridge Business School, biedt het praktische handvatten voor teams en leiders om gewenst gedrag te bevorderen.

Lees meer

RPA-Cube

De RPA-Cube (Result Positioning Area) is een assessment die inzicht geeft in de resultaatgebieden van een team of functie. Het wordt onder andere ingezet om vraagstukken over instroom, doorstroom, of verloop te begeleiden en om nieuwe of bestaande functies te beschrijven.

Lees meer

Groei-Curve

De Groei-Curve is een instrument dat eenvoudig inzichtelijk maakt in welke fase van groei een organisatie (of afdeling/dienst/product) zich bevindt en welke volgende fase zich zal aandienen. Met deze kennis kan een organisatie proactief inspelen op de volgende fase, bijvoorbeeld door te interveniëren of te investeren, zodat de overgang naar en prestaties in een volgende fase succesvol(ler) zullen verlopen.

Lees meer

Services en scans

Naast strategische tools bieden wij verschillende services en scans die wij inzetten om onder andere groei meetbaar te maken:

Strategic Growth Scan

De Strategic Growth Scan analyseert de ‘gap’ tussen strategie en uitvoering en hoe dit zo efficiënt mogelijk verkleind kan worden. Hierbij gaat het om het zo effectief mogelijk strategieën uitvoeren door inzichtelijk te maken wat zou kunnen gebeuren door strategische groeiuitdagingen in kaart te brengen. Met als oplossing dat er een volledige analyse plaatsvindt van hoe medewerkers, kennis en middelen worden gealloceerd binnen het bedrijf/organisatie.

Meer informatie

Talent Result Scan

De Talent Result Scan is een vervolg op de AEM-Cube. Net als deelnemers zijn resultaatgebieden ook te plotten door gebruik te maken van de AEM-Cube. Met resultaatgebied bedoelen wij in dit geval de meetbare elementen van een functie die waarde levert in het realiseren van de organisatiestrategie en hoe iemand hieraan kan bijdragen met zijn/haar talenten. De Talent Result Scan brengt talent van mensen in kaart. Binnen dat proces worden de bijdrage van de medewerker en de resultaatgebieden geplot op o.a. de AEM-Cube assen.

Meer informatie

Survey as a Service

Met onze Survey as a Service kun je vragenlijsten op maat maken. Meet precies wat jij wil weten, van engagement tot performance en de huidige cultuur tot wat jouw medewerkers drijft.

Meer informatie

Interesse of vragen?
Neem contact met ons op.

Plan een gesprek in met Human Insight om de uitdagingen in jouw organisatie te bespreken en te horen waar Human Insight jou mee kan helpen.

Vul eenvoudig ons contactformulier in of bel ons direct op +31 (0)85 8229827.

Plan direct een meeting voor meer informatie

Plan een 30 minuten durende call in om te kijken of onze tools en assessments aansluiten bij jouw behoeften. Kies eenvoudig de gewenste tool en plan een meeting wanneer jou dat uitkomt. 

Ook interessant

Certificatietrainingen

Certificatie trainingen

Zelf aan de slag met onze tools? Volg een certificatietraining en wordt professioneel opgeleid. Tijdens deze training wordt je opgeleid om onze tools in de praktijk in te zetten. Trainingen zijn online en offline beschikbaar. Ook bieden we inhouse trainingen aan.

Bekijk certificatietrainingen

Evenementen

Wij organiseren verscheidende evenementen. Van masterclasses tot gratis webinars en certificatietrainingen tot workshops. Wil je graag een van onze evenementen bijwonen, schrijf je dan in via onze evenementenpagina op onze website.

Bekijk evenementen
Businessgames

Businessgames

Ben je op zoek naar een interactieve sessie voor de ontwikkeling en groei van je team of organisatie? Of zou je graag businessgames willen verwerken in dit ontwikkeltraject? Wij bieden op maat gemaakte sessies aan op basis van jouw wensen als team of organisatie.

Meer over businessgames

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!